Kultura, Lokalne vijesti

NAJAVLJUJEMO: Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez

Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez, sigurni smo, osvojit će mnoga dječja srca. Namijenjena je djeci školskog uzrasta, ali svakako će i svi ostali moći uživati u ovom avanturističkom kazališnom činu.

Predstava se igra u SUBOTU, 9. listopada, s početkom u 20h, u Kazališnoj dvorani Vitez, čime se nastavljaju 13. Dani kazališta „Vitez 2021.“


Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u kazalište na novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez.
Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta preputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.


Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića.


Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.
Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.
Dobro nam došli!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend