Lokalne vijesti

NAJAVLJUJEMO: Izložbe pasa u Vitezu i Žepču

Sukladno godišnjem planu Međunarodnog kinološkog saveza (Fédération Cynologique Internationale – FCI) održavanja međunarodnih izložaba, rasporedu kinoloških manifestacija KS HB i godišnjem planu rada K.K.“Tornjak“ Žepče i K.D.“Vitez“ Vitez, K.K.“Tornjak“ Žepče i K.D.“Vitez“ Vitez, u suradnji s KS HB i krovnim savezom na razini države, planiraju održati izložbe pasa. 

 

Radi se o slijedećim izložbama:

  • Državnu izložbu pasa svih pasmina u Žepču, na području KŠC „Don Bosco, 19.05.2018. godine u vremenu od 12,00 do 18,00 sati,
  • Međunarodnu jubilarnu X. Državnu, V. Međunarodnu izložbu pasa svih pasmina te I. Specijalnu izložbu pasa pasmine Cane Corso. Planirano je da se izložbe održe na platou Gradske sportske dvorane u Vitezu 20.05.2018. godine u vremenu od 07,00 do 21,00 sati.

Na izložbama će nastupiti psi različitih pasmina koji zadovoljavaju sve propise koje određuje pravilnik Kinološkog Saveza u BiH. Prema dosadašnjim statistikama očekuje se od 150 do 250 izlagatelja iz zemlje i inozemstva.

Pozivamo sve izlagatelje koji posjeduju dokumentaciju za svoje ljubimce koji žele da se njihov pas ocijeni, što je jedan od preduvjeta za sudjelovanje u reprodukciji, da prijave svoje pse na izložbe pasa. Prijava se može dostaviti u pisanoj, elektroničkoj ili usmenoj formi na adrese K.D.Vitez@hotmail.com, info@kinoloskisavez-hb.com i broj mobitela 063 33 36 57najkasnije do 12.svibnja 2018. godine. Također, budući da je ulaz slobodan, pozivamo i sve posjetitelje da svojim prisustvom uveličaju ove jubilarne izložbena kojim je predviđen bogat kulturno-zabavni program.

Napominjemo da je kinološko društvo „Vitez“ jedino kinološko na području županije Središnja Bosna, koje unatoč krizama, organizira državne i međunarodne izložbe pasa. Izložbe omogućavaju svim ljubiteljima i/ili vlasnicima pasa da dovedu svoje pse na ove kulturne manifestacije i da ih ocijene, čime smanjuju troškove eventualnih odlazaka na izložbe u drugim županijama ili čak državama.

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend