Vijesti iz BiH

NAJAVLJUJEMO: “I. Kongres Ljekarske/Liječničke komore FBiH”

Ljekarska/Liječničkakomora FBiHu cilju nastavka aktivnog sudjelovanja u reformi zdravstvenog sustava u našoj zemlji ove godine organizirat će “I. Kongres Ljekarske/Liječničke komore FBiH” za sudionike svih razina zdravstvene zaštite s područja cijele FBiH.

Cilj Kongresa je afirmacija liječničke struke, ali i mjesto na kojem će predstavnici svih kantonalnih komora u FBiH imati priliku sudjelovati u diskusiji, iznijeti svoje prijedloge i sugestije.

„I. Kongres Ljekarske/Liječničke komore FBiH“ organizira se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva FBiH.

Sponzori Kongresa su farmaceutske kompanije Novartis, Krka i Mark medical, te UNIQA osiguranje.
Ovaj virtualni događaj će se održati 14.6.2021. godine u 18:00 sati i biti otvoren za sudjelovanje svih zainteresiranih ljekara u Federaciji BiH, a koji žele dobiti više znanja o radu Ljekarske/Liječničke komore FBiH i diskutirati o problemima u zdravstvu u FBiH. Zainteresiranost je velika, a Kongres će moći pratiti 1000 sudionika.

Link za pristup Kongresu svi zainteresirani ljekari mogu dobiti upitom na mail: lj_lkfbih@bih.net.ba.

U FBiH radno je aktivno više od 5600 ljekara, a ovaj Kongres je prvi događaj od osnivanja Ljekarske/Liječničke komore FBiH koji će na jednom mjestu okupiti ljekare iz svih kantona u Federaciji. Zajednički cilj je poboljšanje statusa ljekara u Federaciji.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend