Zanimljivosti

NAJAVLJUJEMO humanitarnu utakmicu: Humane zvijezde Hrvatske – Dompes

Studenski dom i pučka kuhinja u izgradnji “Dompes” (Kuća kruha i duha) iz Mostara organizira veliki humanitarni nogometno-glazbeni spektakl između Humanih zvijezda Hrvatske i izabrane vrste Dompesa 20. travnja 2017. na stadionu Zrinjskog u Mostaru s početkom u 17.00 sati od kojega će sav prilog ići za izgradnju Dompesa za potrebite studente.

 

U siječnju 2015. godine započela je izgradnja Studentskog doma, pučke kuhinje i Centra za dijalog u kojemu bi svoj smješaj, kada bude dovršena zgrada, trebalo pronaći 150 studenata koji koji ne bi mogli studirati bez vaše pomoći.

Medijski pokrovitelji akcije su Večernji list BiH i novotravnička udruga ‘PRONT’. Ulaznice za ovaj veliki nogometno-glazbeni spektakl možete nabaviti u brojnim kafićima u Hercegovini i Bosni kao i na dan utakmice na stadionu Zrinjskog u Mostaru. U programu sudjeluju mostarske mažoretkinje!

Prodajna mjesta su:

Caffe bar “Corona” – Stolac
Caffe bar “Hennessy – Čapljina
Caffe bar “Rafaello” – Ljubuški
Caffe bar “Padre” – Grude
Hotel Park – Široki Brijeg
Caffe bar “Viva” – Posušje
Caffe bar “Brocco” – Čitluk
Restoran & Club “Gardens” – Međugorje
Campanile – Mostar
Recepcija Mepass Mall-a – Mostar
Caffe bar “Mali Puž” – Mostar
Župni ured sv. Petra i Pavla Mostar (Franjevačka)
Na dan utakmice, stadion HŠK Zrinjski.

Cijena ulaznice je 5 KM!

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 063 334 632

Samo je ljubav veća kada se dijeli – pokažite svoju solidarnost i pomozimo izgradnju Studentskog centra, Pučke kuhinje i Centra za dijalog u Mostaru i dobro se zabavite 20. travnja u Mostaru na susretu Humanih zvijezda i reprezentacije Dompesa.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend