Lokalne vijesti

Najavljujemo: Druga međunarodna znanstveno-stručna studentska konferencija SKEI 2017

Prva međunarodna znanstveno-stručna studentska konferencija SKEI 2016 održana je u organizaciji Sveučilišta/Univerziteta ,,VITEZ,, u svibnju 2016. godine, u Franšiznom centru u Vitezu.

SKEI 2016 je s partnerskim visokoškolskim ustanovama okupila studente, profesore, asistente, gospodarstvenike i druge zainteresirane goste te su prezentirana 63 rada.

Poziv za SKEI 2017 uputila je partnerska visokoškolska ustanova Visoka škola modernog biznisa (MBS), Beograd.

Kao i prethodna konferencija, SKEI 2017 ima za cilj doprinijeti poboljšanju međunarodne suradnje u obrazovanju, koja je osnova budućeg ekonomskog i društvenog napretka Balkana. Također, sudjelovanjem na konferenciji, studentima svih razina studija pruža se jedinstvena prilika publiciranja rezultata njihova znanstveno-istraživačkog rada i  stjecanje iskustva u prezentiranju tih radova na međunarodnim konferencijama.

Program konferencije kombinirat će prezentacije najnovijih znanstvenih dostignuća u tematskim oblastima konferencije, interaktivne diskusije i druge vidove interpersonalne razmjene iskustava.

 

Tematske oblasti SKEI 2017:

 1. Strategijski menadžment
  2. Marketing i trgovina
  3.  Poduzetništvo
  4.  Projektni menadžment
  5.  Menadžment novih tehnologija
  6.  Ekološki menadžment
  7.  Financije i računovodstvo
  8.  Poslovna informatika
  9.  Poslovno pravo
  10.Poslovna etika

 

Svoje radove mogu prijaviti svi zainteresirani studenti iz Bosne i Hercegovine. Informacije su dostupne na  http://mbs.edu.rs/skei-2017/poziv-vazni-datumi/

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend