Sport

NAJAVLJUJEMO: 5. Božićni turnir u stolnom tenisu

U organizaciji STK „CM“ iz Viteza, u srijedu, 18. prosinca 2019. godine, u Vitezu će se održati 5. Božićni turnir u stolnom tenisu.

Pravo nastupa imaju isključivo neregistrirani igrači – rekreativci s područja općine Vitez, uz uvjet da su na vrijeme prijavljeni i da su platili kotizaciju. Zbog ograničenog broja prijava, prioritet zadržavaju aktiuvni rekreativci Kluba.

Na turniru će se igrati samo pojedinačno, a pojedinačna natjecanja igrat će se po grupama. U grupi će biti 3-4 igrača, koji se sastaju svaki sa svakim. Prvo i drugoplasirani igrač iz svake grupe nastavljaju natjecanje KO sustavom do konačnog pobjednika. Svi mečevi do polufinala igraju se na dva dobivena seta. Polufinalni i finalni mečevi igraju se na tri dobivena seta. Nema razigravanja za treće mjesto. Vrhovni sudac i delegat natjecanja je Ivan Bobaš, a predstavnik organizatora Igor Stjepić.

Organizator će najboljim pojedincima dodijeliti sportske nagrade.

Prijave se primaju na e-mail adresu Kluba: cmvitez1@gmail.com ili na brojeve telefona 063/834-990 i 063/874-437.

Prijave se primaju do utorka, 17. prosinca 2019. godine, do 21 sat.

Ždrijeb će biti obavljen 18. prosinca u 17,30 sati (neposredno pred početak natjecanja). Svi zainteresirani mu mogu nazočiti.

Pojedinačna kotizacija za nastup na natjecanju iznosi 10 KM i uplaćuje se organizatoru prije početka natjecanja. Kotizacija uključuje pravo na natjecanje i prigodni domjenak. Natjecanje će biti održano na četiri profesionalna stola i s plastičnim trening lopticama.

Po završetku natjecanja, domjenak će biti upriličena u prostorijama HKD Napredak Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend