Regionalne vijesti

NAJAVLJUJEMO: 17. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Ove godine, po drugi puta u virtualnom izdanju, organizira se 17. Sajam stipendija i visokog obrazovanja, koji će se održati uz pomoć Eventrify platforme!

Ovogodišnji sajam održat će se 13. listopada 2021., a glavni cilj ostao je isti – okupiti na jednom mjestu bitne informacije i obrazovne institucije kako bi vam olakšali početak ili nastavak visokog obrazovanja u Hrvatskoj ili inozemstvu!

Očekuje vas bogat program i raznoliki izlagači koji će vam predstaviti visoka sveučilišta i institucije, njihove studijske programe. Očekuju vas popularne teme iz obrazovanja te korisne informacije kojima ćemo vam pomoći da pronađete najprikladniji studijski program, da osigurate potrebne stipendije za Hrvatsku i inozemstvo ili da čak da odaberete odgovarajuću stručnu praksu!

SUDJELOVANJE I PRIJAVE
Kao i dosad, SAS je besplatan za sve posjetitelje! Prijaviti se možete već danas putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/3v04GsP.

Prije početka SAS-a na mail ćete dobiti poveznicu za priključenje!

Sudjelovanje je moguće individualno ili grupno, u suradnji sa školama. Sajam je namijenjen budućim ili sadašnjim studentima te njihovim roditeljima i profesorima!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend