Lokalne vijesti

Najava Smotre Sveučilišta Mostar u Kiseljaku

Sveučilište u Mostaru, u suradnji s nadležnim županijskim ministarstvom, organizira smotru za buduće studente, koja će biti održana u Kiseljaku, 6. travnja 2016. godine (srijeda), u Srednjoj školi Ivana Gorana Kovačića, u 11.00 sati.

Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranim predstaviti Sveučilište: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva i računarstva, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa.

Sveučilište u Mostaru od ove godine je budućim studentima olakšalo odluku o izboru studija i putem online smotre koja posjetiteljima omogućuje virtualnu šetnju po svim sastavnicama Sveučilišta: učionicama, amfiteatrima, laboratorijima, sportskim dvoranama…. Online smotru možete pogledati putem poveznice:www.sveuciliste.com

(Ured za odnose s javnošću)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend