Oglasi, Vijesti iz BiH

NAGRADNA IGRA: Preko Addiko Mobile transakcija do zimskih atrakcija

Addiko Bank Sarajevo je od danas pokrenula nagradnu igru za sve korisnike Addiko Mobile usluge. Sudjelovanje u nagradnoj igri je veoma jednostavno, a najsretnije dobitnike očekuje veoma atraktivan nagradni fond.

Addiko Bank Sarajevo u periodu od 15.9. do 15.12.2021., organizira nagradnu igru za korisnike usluge mobilnog bankarstva – Addiko Mobile. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi novi ali i postojeći klijenti koji tijekom trajanja nagradne igre, izvrše najmanje dvije transakcije plaćanja putem Addiko Mobile aplikacije. Nagrade su i ovaj put veoma atraktivne, a nagradni fond se sastoji od tri vrijedne nagrade i to poklon bon za kupovinu skija i skijaške kacige u vrijednosti do 2000 KM, poklon bon za kupovinu snowborda i skijaške kacige u vrijednosti do 1500 KM i vikend za dvije osobe u vrijednosti do 1000 KM.

„Nedavno provedena istraživanja pokazuju da je rast korisnika Addiko Mobile usluge veći za 88% u odnosu na rast ukupnog tržišta. Razloge za to, osim brzine i dvostruko povoljnije cijene plaćanja transakcija, treba tražiti i u benefitima koje naši klijenti dobivaju koristeći uslugu Addiko Mobile. Jedna od tih pogodnosti je upravo ova nagradna igra“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo.

„Svi oni koji tijekom predstojeće jeseni realiziraju minimalno dvije transakcije plaćanja tijekom trajanja nagradne igre, mogu se nadati vrijednim nagradama koje će im uljepšati zimu i predstojeće zimske radosti“, dodaje Babić.

Više detalja o ovoj nagradnoj igri, ali i usluzi Addiko Mobile možete dobiti na www.addiko-fbih.ba

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend