Oglasi

NAGRADNA IGRA: Osvoji smart tehniku za jubilarnu desetku

Mercator nastavlja nagrađivati svoje kupce kroz projekt „Moji brendovi, naše vrijednosti“. Deseti po redu, već treću godinu zaredom, ovaj projekt okuplja najširi asortiman domaćih i regionalnih brendova.

U naredna 2 mjeseca koliko će trajati nagradna igra, svi kupci će imati priliku osvojiti 40 vrijednih nagrada: 10 x mobilni telefon Samsung Galaxy A22 5G, 10 x playstation 5, 10 x smart TV Philips i 10 x laptop Acer.

Projekt „Moji brendovi naše vrijednosti“ postoji već pune 3 godine i ovo je njegova deseta, jubilarna realizacija na koju smo jako ponosni. Iz godine u godinu okupljamo sve veći broj domaćih i regionalnih brendova koji prepoznaju jačinu ovog projekta i žele biti dio regionalne sinergije kroz Mercator Grupu. Zbog jubilarne desete realizacije ove nagradne igre, gledali smo da i pojedinačni broj nagrada bude isti, a ujedno da budu u korak s vremenom pa smo tako spojili tradiciju brendova, modernu komunikaciju i smart tehničke uređaje pod nazivom: “Osvoji smart tehniku za jubilarnu desetku!” Sigurna sam da će naši kupci i dalje uživati u kupovini u Mercatoru i da kroz Moje brendove uz povoljne cijene imaju priliku osvojiti jednu od ovih vrijednih nagrada – izjavila je Irena Miličević Vukoja, direktorica sektora marketing i PR.

Nagradna igra traje od 9.9. do 3.11.2021. i mogu sudjelovati svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više u Mercator prodavaonicama, s minimalno jednim artiklom koji je na policama i u katalogu označen oznakom „Moji brendovi“.

U naredna 2 mjeseca na policama Mercator prodavaonica potražite proizvode s oznakom Moji brendovi. Nakon kupovine popunite kupon, ubacite u predviđenu kutiju, sačuvajte račun i sudjelujte u Nagradnoj igri.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend