Lokalne vijesti, Regionalne vijesti

Načelnik Marjanović i predsjednik OV Hidajet Sivro sudjelovali na svečanosti povodom Dana Grada Popovače

Jedan od najmlađih gradova u Hrvatskoj, te najmlađi grad u Sisačko-moslavačkoj županiji – Grad Popovača obilježio je jučer Dan Grada.

Prijateljstvo između općine Vitez i Grada Popovača službeno je uspostavljeno u travnju 2014. godine potpisivanjem Povelje o suradnji i prijateljstvu između Općine Vitez i Grada Popovača.

Načelnik Općine Vitez Boris Marjanović i predsjednik OV Vitez Hidajet Sivro sudjelovali su na svečanosti u povodu Dana Grada Popovače, prijateljskog grada Općine Vitez.

 Načelnik Marjanović u svom obraćanju, između ostalog rekao je kako kako je suradnja ova između Općine Vitez i prijateljskog grada Popovače pravi primjer prijateljstva dvije lokalne samouprave iz dvije zemlje BiH i RH.

Svečanosti je sudjelovao i predsjednik RH Zoran Milanović koji se u svom obraćanju osvrnuo i Vitez, gdje je rekao, da je Općina Vitez pravi primjer pozitivnog djelovanja  i kvalitetnog rada jedinice lokalne samouprave u kojoj vlast čine dva naroda, Hrvati i Bošnjaci.

Gradonačelnik Grada Popovača Josip Mišković  već je peti put izabran za čelnog čovjeka Grada Popovače na posljednjim lokalnim izborima u RH.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend