Glazbene vijesti

Na ulazu srednjovjekovnog dvorca Pravila Igre ostali prevareni i u suzama!

Koliko boli ljubav i prevara na najbolji su mogući način upoznali najtraženiji debitanati glazbene scene Pravila Igre. Ljubavni brodolom, atraktivna djevojka i prevara tema je video spota koji je najpoželjnija petorka snimila ovih dana za aktualni singl ‘Na ulazu’ kojim će se predstaviti na ovogodišnjem 63. Zagrebačkom festivalu.

Pjevač Marko Kutlić odlično je odglumio emocionalni brodolom, a do same ideje došlo je u suradnji s redateljem Radislavom Jovanovim Gonzom. Dečki ističu kako je ovoga puta emocija glazbe i teksta na najbolji mogući način prenesena na ekran. Što se tiče stylinga, ovaj puta on je nešto ozbiljniji nego do sada. Dečki smatraju  kako se on najbolje uklopio u ambijent samog dvorca. Također odlučili su se na “smokey eyes” efekt kako bi se maksimalno istaknule oči, a sve to s ciljem davanja fokusa na emocije iz njihovih pogleda.

‘S novom pjesmo smo napravili odmak u odnosu na prva 3 singla po pitanju zrelosti  (osobito teksta) pa smo onda, u skladu s time, odlučili i da video broj bude malo ozbiljniji, za razliku od posljednjeg koji je bio prilično mladenački  i razigran. Uz to je, sasvim normalno, došao i novi image za koji je zaslužan naš stilist Ivan Friščić, čije fantastične ideje uvijek dignu cijelu priču na sasvim drugi nivo’, ističu dečki iz Pravila Igre.

Tajanstveni srednjovjekovni dvorac Sveti Križ Začretje, bio je odličan odabir za snimanje spota, a sam ambijent i atraktivna Ivana Vukušić koja je odglumila djevojku koja slama srce Marku, i više nego dobro uklopili su se u cijelu priču. Boravak u velikom, hladnom dvorcu o kojem su ispričane brojne legende bio je izazov za dečke, a bilo je tu čudnih situacija i zvukova zbog kojih se u par navrata prekidalo snimanje koje je proteklo u suzama svih pet članova benda.

 ‘Gonzo je veliki profesionalac s kojim je zadovoljstvo surađivati. Samo snimanje proteklo je u odličnoj atmosferi, jer se radi o vrhunskoj ekipi ljudi s kojima imamo priliku raditi. S obzirom da je bilo poprilično hladno, jedan dan snimanja proletio nam je u sekundi.’, rekli su dečki.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend