Lokalne vijesti

Moto klub Vitezovi MM: “Budi vitez – zaštiti sebe i druge”

Viteški Moto klub Vitezovi MM počinje s realizacijom projekta pod nazivom „Budi vitez – zaštiti sebe i druge“, čiji je osnovni cilj podizanje svijesti o potrebi pravilne i sigurne vožnje u prometu, a samim time i smanjenje broja prometnih nesreća.

Kroz cijeli niz promotivnih, edukacijskih i praktičnih aktivnosti, članovi Moto kluba će educirati i utjecati na mlade vozače da se prilagode svim uvjetima u prometu, poštujući zadana ograničenja, štiteći na taj način i sebe i druge.

U okviru projekta bit će održani tematski okrugli stolovi, koji će biti realizirani uz suradnju s auto školama, kao i aktivnim i potencijalnim vozačima motocikala.

Temeljne mjere zaštite, prilagođena i nerizična vožnja su ciljevi djelovanja Moto kluba, čiji članovi žele svoja iskustva i znanja prenijeti i ostalim sudionicima u prometu.

Kroz radijske spotove, promotivne flayere i praktične aktivnosti cilj je smanjiti broj prometnih nezgoda, koje često imaju i tragične posljedice.

Imajući u vidu broj prometnih nezgoda koje nastaju na našim prometnicama, inicijativa u potpunosti opravdava ciljeve projekta „Budi vitez – zaštiti sebe i druge“.

Projekt „Budi vitez – zaštiti sebe i druge“ podržalo je i Federalno ministarstvo kulture i sporta.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend