Sport

Mladi igrač NK “Romari”, David Marković, oduševio na probi u NK “Lokomotiva”

Još jedna sjajna vijest iz NK Romari. Napadač Romarijevih kadeta, David Marković, posljednjih 11 dana boravio je u zagrebačkom klubu NK „Lokomotiva“.

Tijekom svog boravka u Zagrebu, ova mlada nogometna nada prezentirala je svoje nogometne sposobnosti koje nisu ostale nezapažene. Štoviše, David je ostavio jako dobar dojam, a svoje sposobnosti i talent materijalizirao je kroz nekoliko pogodaka.

Uz treninge s kadetskom i juniorskom ekipom, David je odigrao 3 pripremne utakmice za kadetsku ekipu i postigao 2 pogotka. Osobit dojam je ostavio na posljednjoj utakmici protiv lidera kadetske lige Slovenije NŠ Mura i tako potvrdio svoje nogometne kvalitete.

Osim vlastite prezentacije i predstavljanja NK “Romari” kako i priliči jednom mladom nogometašu, David je otvorio put i vrata svim budućim talentiranim nogometašima ovoga kluba.

Nikica Jelavić, nekadašnji hrvatski reprezentativac je oduševljen Davidovim nogometnim znanjem što je uz skromnost i lijepo ponašanje van terena, odlika dobrog sportaša.

Boravak ove mlade nade u NK “Lokomotiva” početak je, čini se, uspješne prekogranične suradnje. Sve buduće mlade nogometne nade NK “Romari” biti će pod „radarom“ glavnog skauta Lokomotive za BiH i njegovim suradnicima, a oni koji pokažu izniman talent, sposobnosti i “ono nešto” zasigurno neće ostati nezapaženi.

“Suradnja između ova dva kluba, za vodstvo našeg kluba i sve naše igrače je još jedno veliko priznanje ali i dokaz kvalitetnog rada koji su primjetili mnogi u nogometnim vodama. Isto tako, ovo nam treba biti motiv za još kvalitetniji rad i neprestano ulaganje u kadar našeg kluba. Ciljevi uvijek trebaju biti realni no i nešto višu u odnosu na protekli period” kratko je poručio utemeljitelj i voditelj NK” Romari”, Bojan Rajković.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend