Pjesme

Mladen Grdović predstavio novi singl i spot “Zemlja dide mog”

‘Zemlja dide mog’, najnoviji je singl Mladena Grdovića s albuma ‘Nek’ se čuje pisma s Jadrana’, objavljenog prošle godine. Uz podršku klape Munita, Mladen je obradio veliki hit Vinka Barčota i Ive Cetinića iz 1993. godine koji u izvornoj verziji pjeva Meri Cetinić.

‘Ova je pjesma upravo ono o čemu je cili život pivam. Kad sam spomenuo Vinku da bi htio otpjevati njegovu pjesmu bio je oduševljen. Eto, sad imamo i mušku verziju ovog velikog hita’, rekao je Mladen.

Ovo je čak šesti singl s albuma naslovljenog prema pjesmi s kojom je Mladen Grdović osvojio Grand prix 56. Splitskog festivala prošle godine. Na albumu s jedanaest novih pjesama nalaze se još i prethodni singlovi „Dva goluba“, duet s Ivanom Kovač, „Ostavljam vas moji najdraži“, „Boliš me ljubavi“ te „Uzorita“ koju je otpjevao u suradnji s Tomislavom Bralićem i klapom Intarde. Pjesmu „Uzorita“ predstavili su na prošlogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a ove godine Mladen Grdović sprema potpuno novu pjesmu za njemu najdraži festival.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend