Regionalne vijesti

Mlada bh. političarka u aferi ‘Kokain’ i utrci za izbore

Prije nekoliko dana srbijanski mediji objavili su vijest o uhićenju nekoliko osoba u Tivtu zbog posjedovanja kokaina prilikom ukrcaja na jednu jahtu u tivatskoj luci. To su odmah nazvali aferom “Kokain u gaćicama” jer je kod jedne od uhićenih, Eme Đuhić (24) iz Podgorice, policija pronašla kokain koji je sakrila u donje rublje. Osim nje, u toj akciji privedeni su Željka Rolović (39) iz Kotora, Vana Simić (22) iz Loznice, Aleksandra Radojević (26) iz Beograda te Marko Lušić (30), hrvatski voditelj koji je vodio poznati RTL-ov TV show “Večera za pet”, kao i jednu sezonu “Velikog brata”.

– Ako ja progovorim, trest će se državni vrh, ne samo u Crnoj Gori već i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji! Trest će se cijeli Balkan! Ovo je samo vrh ledenog brijega…

Ovako je za Kurir govorila Ema Đuhić (24), inače članica mladeži vladajuće Demokratske partije socijalista u Crnoj Gori nakon što je policija u njezinom donjem rublju pronašla 7,5 grama kokaina.

Ona je nakon saslušanja, kako su isti dan prenijeli srbijanski mediji, puštena na slobodu. – Policija je imala dojavu da djevojke koje ulaze na jahtu imaju drogu kod sebe. U policiju je privedena i Vana Simić (22), koja se nalazi na listi stranke Napredna Srpska pod brojem 23 za predstojeće lokalne izbore u BiH koji će se održati 2. listopada za Općinsko vijeće Bijeljine.

Prema navodima lokalnih medija, svi su saslušani u policiji, ali nitko nije zadržan. Prema neslužbenim informacijama, policija je ove osobe, koje su cijelo ljeto provele na Crnogorskom primorju, držala na oku kako zbog droge, tako i zbog sumnje da se na primorju bave najstarijim zanatom.

Vana Simić iz stranke Napredna Srpska navodno je kontaktirala medije u BiH i potvrdila kako se nalazi u Budvi, ali kako nije točno da je uhićena.

– Ova predizborna kampanja već sad je beskrajno duga, a još nije ni počela. Pojedini političari se ponašaju kao čopor vukova, bez prestanka vrebaju na protivnike, a toliko su zaslijepljeni mržnjom da im je promaklo kako se sve više njihovih birača, upravo zbog tog njihovog odnosa prema političkim suparnicima, odmiče od njih – navela je Vana Simić i dodala da se možda već kaje što je ušla u politiku jer nije ni slutila koliko se prljavo igra.

“Neki političari grade svoju karijeru tako što svakodnevno vrijeđaju i omalovažavaju suparnike. Na moju nesreću, i sama sam postala meta i osjetila to na svojoj koži – priopćila je Simić, rodom iz Loznice, za bh. medije.

S druge strane, Aleksandra Radojević zvana Caca, bivša sudionica reality showa “Parovi”, potvrdila je kako je bila uhićena s ostalim djevojkama. – Željka, ostali i ja privedeni smo zbog kokaina koji se našao kod jedne od djevojaka. Nisu imali razloga zadržati nas pa su nas ubrzo pustili. Prvi put mi se dogodilo nešto ovako, nadam se da je i posljednji – kazala je bivša sudionica “Parova” za srbijanske medije i portale.

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend