Miligram u Sarajevu

Najpopularniji regionalni bend, Miligram, ponovo dolazi u Zetru i to 27. maja 2016. godine. Koncert u Zetri bit će tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana i poruku koju taj koncert šalje. Bit će to muzička bajka, kakvu nismo vidjeli na ovim prostorima, upotpunjena sa još neviđenim rekvizitima, svjetlosnim efektima i  još puno drugih novina.

Miligram je prije tri godine u Sarajevu imao jedan od najboljih koncerata koji su se održali u svojoj karijeri. Na koncertu je bila publika od 7-77 godina. Nevjerovatno je koliku je pozitivnu energiju pružio Miligram publici, a i publika Miligramu. Frontmen grupe Miligram Aleksandar Milić Mili je izjavio da će mu sarajevski koncert ostati u srcu do kraja života.

Aleksandar Milić Mili je nadmašio sebe novim četvrtim  albumom kojim je otvorio potpuno novi muzički pravac i stvorio savršenu muzičku fuziju na albumu „Magnetic“ sa čak 13 pjesama, a od toga pet dueta.

Miligram je jedan od najmlađih bendova s prostora ex yu , koji je sa tri albuma i u roku od dvije godine napravio jedan od najbržih proboja na muzičkom tržištu cijelog Balkana. Kombinujući različite muzičke stilove od roka, hausa i etno muzike, kao i nevjerovatne energije na svojim koncertima, Miligram je skupio ogroman broj svojih poklonika nakon prepunih velikih prostora sirom Balkana, kao što su “Zetra” u Sarajevu, “Cveticarna” u Ljubljani, Mejdan u Tuzli. Combank Arena u Beogradu itd.

Očekujemo da će koncert MILIGRAMA koji je zakazan za 27.05. 2016. Zetra  ponuditi jedan nov standard u organizaciji i produkciji domaćih koncerata. MILIGRAM je jedno osvježenje na muzičkoj sceni. Prošli koncert MILIGRAMA u Sarajevu je bio rasprodat, što očekujemo i ovaj put.

Karte će već naredne sedmice biti puštene u prodaju, a moći će se kupiti putem sistema kupikartu.ba te njihovim ovlaštenim agencijama za prodaju karata.

Sve informacije u vezi koncerta pratite na  FB putem događaja:

https://www.facebook.com/events/1837363376491231/

zvaničnoj FB stranici Miligrama:

https://www.facebook.com/miligrammusic/?fref=ts