Vijesti iz BiH

Miha Kovačević treba pomoć dobrih ljudi

Mirhet Kovačević Miha iz Cazina već dugo se bori sa bolešću od 2016 godine koja mu je skroz uništila jetru. Riječ je o hepatitisu koji je slučajno otkriven, jer je Miha dobrovoljni darovatelj krvi, i tako je doznao za bolest. Prvo je liječen u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, nakon tog u Sarajevu .Zadnji nalaz koji je uradio u Zagrebu pokazao je da mora hitno na transplantaciju jetre. Do sad su samo susjedi i obitelji znali sa kako teškom bolesti se bori ovaj mladi čovjek. Mjesečne terapije koštaju 3000 KM, do sad je sam financirao liječenje i terapije, iscrpio je sve resurse a zdravstveno stanje se nažalost pogoršalo.

Miha Kovačević 25.5.2022.godine ide za Tursku dobio je predračun samo za nalaze i pretrage, pripreme u bolnici trebaju mu sredstva u iznosu od 3680 eura. Nakon pretraga će znati koliko će koštati transplantacija jetre, jer je nažalost skroz uništena.

Miha Kovačević je do sad pomagao drugima, i bio je uvijek uključen u humanitarne akcije, a sad je vrijeme da se ujedinimo i pomognemo da Miha dobije novu jetru.

Sugrađani i prijatelji su odlučili da daju svoj doprinos te organiziraju humanitarni koncert 20.5.2022.godine , na igralištu područne škole Kovačevići Cazin gdje će biti kutije za dobrovoljno darivanje. Naše malo nekom znači puno,Miha je zaslužio da mu pomognemo- rekli su organizatori.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu, uplate koliko mogu i spase ovaj mladi život.
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend