Oglasi

Mercator: Raznovrstan asortiman i bogata blagdanska ponuda

Polako ispraćamo jednu veoma neobičnu godinu, godinu punu izazova, godinu koja nam je uskratila neke svakodnevne užitke, a ponekad smo zajedno preživljavali i teške trenutke.

Godinu u kojoj smo naučili kako da čuvamo roditelje bez zagrljaja, kako da distancom pokazujemo brigu i ljubav za druge, da učimo djecu nekim drugim navikama i godinu u kojoj smo shvatili da je u krugu obitelji bezuvjetna ljubav, sreća, potreba, glavni oslonac, pokretač svih dobrih stvari i utočište u teškim trenucima.

U obitelji tražimo podršku u emocionalnom smislu, snagu i razumijevanje. Zato volimo kada smo zajedno, da svi skupa ispunimo blagdane obiteljskim veseljem, da uživamo u svakom trenutku provedenom s obitelji i budemo svjesni da je baš to okruženje, mjesto u kojem vlada toplina, poput one blagdanske koja nas uskoro očekuje.

A mi u Mercatoru smo se potrudili da uđemo u vaše domove, da svi zajedno postanemo članovi jedne velike Mercator obitelji, jer smo unatoč teškoj godini za sve nas, uspjeli realizirati niz uspješnih projekata, predano radili na širenju svog asortimana, promociji domaćih proizvoda i održavanju razine po kojoj smo prepoznatljivi na našem tržištu.

Za kraj godine i uz blagdansku poruku “Ispunimo blagdane obiteljskim veseljem”, kupcima smo pripremili raznovrstan asortiman svega što je potrebno za bogatu blagdansku trpezu, a kako biste pronašli sve potrebno za ovogodišnje blagdane, ponuda iz redovnog kataloga je obogaćena s četiri dodatna kataloga: igračaka za djecu, novogodišnjih ukrasa, tehnike vrhunskih performansi i od ovog četvrtka, katalog ljepote i njege. I to nije sve, kraj godine ćemo uljepšati i sretnim dobitnicima nagradne igre “Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine”  i “Mercator i Pika te vode na skijanje”.

Želimo vam sretne predstojeće blagdane s nadom da će nova 2021. godina biti godina ljubavi, sreće i povratka na način života koji smo navikli i kojem se sada radujemo više nego ikada prije. Bili smo uz vas u ovim izazovnim vremenima i ostajemo zajedno i ubuduće, da brinemo jedni za druge.

Vaš Mercator

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend