Sport

MEDICAL CENTAR pomaže perspektivne sportaše KK “Mladost”

Poliklinika MEDICAL CENTAR, kao društveno odgovorno poduzeće, i Karate klub „Mladost“ iz Viteza potpisali su ugovor o sponzoriranju perspektivnih karataša.

Prof. dr. Mithat Asotić ovom je prigodom naglasio kako je sport važan uticajni faktor u razvoju i odrastanju djece u našem društvu, te da će sportaše našeg Kantona, na putu njihovog uspjeha, poliklinika MEDICAL CENATAR uvijek rado pomoći.

Predstavnici Poliklinike su prepoznali vrijednost Karate kluba “Mladost” i vrhunske rezultate koje postiže, pa su članici ovog Kluba Nedžmini Varupi uručili prvu sponzorsku pomoć. 

Nedžmina je dugogodišnja natjecateljica i članica karate reprezentacije BiH, osvajačica Državnih i Federalnih medalja u pionirskoj, kadetskoj a sada i u juniorskoj kategoriji, natjecateljica koja je s reprezentacijom BiH nastupala na Balkanskim, Europskim i Mediteranskim prvenstvima, gdje je imala zapažene rezultate.

Karate klub „Mladost“ Vitez se ubraja među najbrojnije sportske kolektive u Središnjoj Bosni, a do sada su iznjedrili najveći broj reprezentativaca BiH od pionirske do seniorske selekcije. Radi se o Klubu s najviše osvojenih europskih i balkanskih medalja, Klubu koji ima i svjetsku medalju, što je najveći sportski rezultat u posljednjih deset godina na području srednje Bosne.

Prvu sponzorsku pomoć KK “Mladost”, u prostorijama Poliklinike, uručio je dr. Hamza Asotić.

Šef stručnog stožera Karate kluba „Mladost“ Vitez, Aldin Adilović, zahvalio je na ovoj pomoći i podršci i u ime cijelog kolektiva poželio puno sreće u budućem radu i uspjehu MEDICAL CENTRA.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend