Lokalne vijesti

Maturanti gimnazije KŠC „Petar Barbarić“ posjetili Sveučilište/Univerzitet ‘VITEZ’

U posjetu Sveučilištu/Univerzitetu „VITEZ“ boravili su učenici završnih razreda Opće gimnazije KŠC „Petar Barbarić“ iz Travnika, predvođeni svojim predavačima.

Tom prilikom detaljnije su se upoznali s ovom visokoškolskom institucijom, pravilima studiranja i studijskim programima.
O prednostima studiranja na Fakultetu pravnih nauka, Fakultetu poslovne ekonomije, Fakultetu informacijskih tehnologija i Fakultetu zdravstvenih studija, koji djeluju u okviru Sveučilišta/Univerziteta VITEZ, govorili su viši asistenti Tanja Gavrić, mag.oec., mr.sc. Adnan Pirić, mr.sc. Mahir Zajmović, dipl. sanitarni inženjer Emir Brljak i dipl.oec. Siniša Dukić, voditelj Ureda za međunarodnu suradnju.

„Studenti koji su završili bilo koji od naših četiriju fakulteta, spremni su za sve vrste profesionalnih izazova jer dobivaju kvalitetna znanja i stječu vještine koje odgovaraju potrebama zahtjevnih gospodarskih trendova“, poručili su predavači sa Sveučilišta/Univerziteta ‘VITEZ’.

Veliko zanimanje maturanti su pokazali i za izlaganja završenih studenata, koji su govorili o iskustvima tijekom studiranja te o stečenim kvalifikacijama zahvaljujući kojima su već počeli graditi profesionalnu karijeru u svoj struci.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend