Glazbene vijesti

Massimo: Počašćen sam što ću s klapom Cambi proslaviti njihov 30. rođendan

Manje od mjesec dana ostalo je do velikog slavljeničkog koncerta klape Cambi u zagrebačkom Lisinskom, a četiri dana kasnije i u zadarskom Arsenalu. 

Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca 17. listopada velikim koncertom u Lisinskom proslavit će 30 godina postojanja uz goste Massima, Harija Rončevića i Nenu Belana. 

Cambi će na koncertu izvesti presijek cjelokupne karijere, počevši od a cappella izvedbi, preko prepjeva Gibonnijevih pjesama sve do autorskih djela. Uz njihove velike hitove ‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Od zipke do križa’, ‘Moreš li razumit’, ‘Popucale rebatine’, ‘Kamena’, ‘Lipoto moja’, najnoviju ‘Noćas viruj zvizdama’ Lisinski bez imalo sumnje čeka koncert za pamćenje. 

Ovaj značajan koncert za Cambi svojim će pjesmama uveličati i njihovi gosti koji su od srca Cambiju čestitali na okruglih 30 godina kvalitetne karijere.

– Klapa Cambi nije jedna od onih klapa nastalih u posljednje vrijeme koje su jednostavno ukusom hrvatske publike počele postizati uspjeh i zarađivati. Klapa Cambi je skupina pjevača, arhaičnog hrvatskog pjevanja, i to već dugo rade iz čiste ljubavi.Ozbiljnost pristupa strukturi kompozicije i veselje izvedbom je tkivo koje povezuje klapu Cambi i mene. Počašćen sam biti njihovim gostom na koncertu 17. listopada u Lisinkom, kazao je Massimo.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend