Lokalne vijesti, Sport

Marko Vujica u idealnoj postavi EMF Euro 2016

Na nedavno završenom Europskom mininogometnom prvenstvu u Mađarskoj pravo nastupa imala je i naša mininogometna reprezentacija koja je ostvarila veoma dobar rezultat.

Naši momci svladali su u grupnoj fazi Ukrajinu, Slovačku i Škotsku, a zatim u četvrtfinalu nakon jedanaesteraca izbacili i Španjolsku. Nakon toga odmjerili smo snage s Crnom Gorom, nije bilo pogodaka i pored sjajne igre naših momaka, ali su Crnogorci imali više sreće u izvođenju jedanaesteraca i prošli dalje.

Naši momci, zajedno sa selektorom-igračem Josipom Kupreškićem, bili su ponosni načinom na koji su predstavili našu zemlju u Mađarskoj, a uz malo sreće mogli smo i da samog trona.

Danas im je došla još jedna potvrda sjajnih igara, a radi se o idealnoj postavi proteklog prvenstva. Svoje mjesto u veoma jakoj konkurenciji našao je član naše reprezentacije Marko Vujica. Tim čine: Kim Sippel (Njemačka), Antun Herzcigonja (Hrvatska), Dominic Reinold (Njemačka), Marko Vujica (BiH), Tigin Yaglioglu (Njemačka) i Lucas Toti (Engleska).

(Izvor: sportsport.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend