Pjesme

Marko Škugor snimio spot za pobjedničku pjesmu šansone

Marko Škugor snimio je spot za pjesmu ‘Samo ti si’ s kojom je pobijedio na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a najavljuje i skorašnju objavu još jednog spota.

– Jako sam zadovoljan uspjehom pjesme ‘Samo ti si’, jer osim toga što je pobjednička pjesma na Šansoni, dobro je prihvaćena kako od publike tako i od radijskih urednika. Inače autori pjesme su legende Dušan Šarac i Frane Bilić, a za aranžman se pobrinuo također legendarni Remi Kazinoti. Spot za nju smo snimali u Šibeniku i u njemu se pojavljuje prelijepa Sanja Bajić, kaže Škugor koji je režiju spota ponovno povjerio svom dugogodišnjem suradniku Željku Petrešu.

Marko je na Večerima dalmatinske šansone pjesmom ‘Samo ti si’ oduševio publiku koja ga je nagradila prvom, a žiri trećom nagradom. Uskoro planira objaviti još jedan singl za koji je uvjeren da će se svidjeti publici.

– Ljeto je završilo sa preko 50 odrađenih nastupa, polako se sabiru dojmovi, ali i pripremaju novi koncerti do kraja godine. Uskoro se očekuje i premijera dueta s Oliverom Dragojevićem na prekrasnoj pjesmi ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’ autora Vinka Barčota, ističe Marko.

Izvor : cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend