Glazbene vijesti

Marko Škugor s pjesmom ‘Samo ti si’ pobijedio na Večerima dalmatinske šansone

Najbolji hrvatski mladi tenor briljirao je na Večerima dalmatinske šansone i s pjesmom ‘Samo ti si’ Dušana Šarca i Frane Bilića, osvojio publiku koja ga je nagradila prvom, a stručni žiri trećom nagradom.

 

Marko je od početka vjerovao u pjesmu na kojoj je radio s izvrsnim timom autora i jednim od najboljih producenata Remijem Kazinotijem, a ovom pobjedom spektakularno je završio svoje ljeto iz snova!

Gotovo nije bilo dana kada Marko nije nastupao tijekom posljednja tri mjeseca i to uvijek pred prepunim gledalištem te je u kratkom roku potvrdio što su mnogi slutili od samog početka njegove karijere – da je Marko Škugor vrhunski pjevač od kojeg nas još puno toga lijepog čeka. 

Prošle godine je Marko na Šansoni nastupio sa pjesmom ‘Oće duša vanka tila‘ s kojom je osvojio drugu nagradu publike i nagradu za najbolji tekst.

Marko, kojeg mnogi nazivaju hrvatskim Joseom Carrerasom, je ove godine izdao album prvijenac ‘Dalmatinska vilo’ koji se po izlasku nije skidao sa službene liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a za jesen je najavio izvrstan duet s velikom domaćom zvijezdom kojem se posebno veseli!

Na šansoni se nastupom istakla i uvijek izvrsna klapa Cambi (K. Kambelovac) koja je predstavila pjesmu ‘Noćas viruj zvizdama’ te klapa Iskon s pjesmom ‘Zrna njene jubavi’. Vokalno je briljirao Zadranin Ivan Županović s pjesmom ‘Poljubi me pred ljudima’, dok je klapa Sebenico predstavila snažnu ljubavnu baladu ‘Zaplakat ću kad ti bude teško’ za koju su prije par dana objavili i romantični spot. 

Ivana Kovač na šansoni je pjevala svoj novi singl ‘Da se opet rodim’ koji je nastao u suradnji s Draženom Zečićem, a koji je odmah po objavljivanju osvojio radijske postaje. 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend