Glazbene vijesti

Marko Škugor i Oliver snimili himnu ljubavi – ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’

Osim što je pjevačka legenda, Oliver je i legenda od čovjeka i s njim je prekasno raditi. Čast mi je što je pristao sa mnom otpjevati duet ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’, kazao je Marko Škugor o suradnji s Oliverom Dragojevićem na novoj ljubavnoj pjesmi za koju vjeruje da će brzo osvojiti srca njegovih fanova.

 

Snage su udružili na pjesmi istaknutog autora koji potpisuju mnoge domaće hitove. 

– Pjesma je himna ljubavi, koju potpisuje Vinko Barčot čije su pjesme ‘Ne diraj moju ljubav’ i ‘Kad mi dođeš ti’ evergreeni bez kojih se teško može zamisliti koncert ijednog dalmatinskog izvođača. Za aranžman se pobrinuo Remi Kazinoti, objasnio je Škugor koji trenutno radijske top liste osvaja pjesmom ‘Samo ti si’ s kojom je pobijedio na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Duet ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’ mogao bi biti njen nasljednik na vrhovima glazbenih top ljestvica. 

Marko je mlad, dobar i perspektivan pjevač, samo treba  ustrajati. Nadam se da će mu ovaj duet dati vjetar u leđa, kazao je Oliver. 

 

Spot u režiji Željka Petreša, Marko i Oliver snimali su ljetos u Splitu, Zadru i Šibeniku.

Paralelno sa samostalnom karijerom, Marko svojim glasom oduševljava i kao član Četiri tenora s kolegama Vladimirom Garićem, Đanijem Stipaničevim i Markom Pecotićem.

U samo par mjeseci Tenori su postali prava koncertna atrakcija. Osvojili su već srca Zagrepčana, Riječana i mnoga mjesta diljem obale, a sljedeći na redu je Zadar 8. prosinca. Marka će uskoro ponovno moći čuti i Zagrepčani i to 9. prosinca u Ciboni na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade gdje će nastupiti kao gost. 

Ova godina definitivno je bila u znaku Marka Škugora – izdao je svoj prvi album ‘Dalmatinska vilo’, pobijedio na Šibenskoj šansoni, nastupao gotovo svaki dan tijekom ljeta, a pozivi za koncerte mu i dalje ne prestaju stizati. Zbog izuzetnog glasa mnogi kritičari ga časte nadimkom hrvatskog Jose Carrerasa, a prostori u kojima on nastupa uvijek su puni. Duet s glazbenim velikanom poput Olivera još je jedna potvrda Markovom talentu i poštovanju koje uživa kod kolega. 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend