Pjesme

Luka se u svom novom spot prepustio ritmu i improvizaciji

‘Veselo, prpošno, šareno, plesno’ – tim riječima se može opisati video broj za Lukin novi singl ‘Ljubav je mukte’. ‘Nisam se previše opterečivao scenarijem, niti praćenjem teksta pjesme, jednostavno sam se prepustio ritmu i improvizaciji ‘ ističe Luka.

Uz podršku plesača iz Plesnog centra Tala i Larise Lipovac koja stoji iza koreografskih dijelova spota, Luka je još jednom potvrdio kako se u ovakvom izričaju spota najbolje snalazi.

‘Stilistica Barbara Repe uz neke moje ideje osmislila je styling plesača gdje smo svakome dali prepoznatljivost, pa tako u spotu imamo punkera, pin up djevojku, zalutalu baroknu damu, hip hopera, retro plesača, rekao bih za svakoga po nešto. A ja sam ja, dvorska luda’ zaključio je, uz smijeh, uvijek otvoren za zezanciju splitski glazbenik.

Za kameru i režiju bio je zadužen Jakša Jukica, dok montažu potpisuje Maida Srabović ljudi s kojima Luka redovito surađuje kako na svojim spotovima tako i pri realizaciji spotova za ostale glazbenike budući, kako i sam ističe, ne voli mijenjati ekipu s kojom se nadopunjuje i dobro funkcionira.

Pjesmu ‘Ljubav je mukte’ autorski potpisuje David Vurdelja Babydooks koji je bio odgovoran i za njezin aranžman i produkciju. O suradnji s Babydooksom Luka nikad ne štedi riječi:

‘On je kao rak samac koji je zakopan u svom studiju od 0-24, a ja kao moruzgva. Pokucao sam mu na vrata s prijedlogom da nešto pokušamo zajedno. Tako smo na obostrano zadovoljstvo ušli u jednu pravu pop/electro/happy/beat/svaštanešto simbiozu i već iza sebe imamo tri uspješna singla. Karakterno smo kliknuli, kao i glazbeno, odlično se nadopunjujemo i mislim da radimo dobre stvari. Imamo slične vizije i čujemo glazbu na sličan način. Radimo neopterećenu pop glazbu s porukom, fino isproduciranu, prijemčljivu svakom uhu.’

Plasiranjem singla za singlom splitski glazbenik već naveliko najavljuje svoj peti studijski album koji bi, prema planovima, trebao svijetlo dana ugledati tijekom iduće godine.

Izvor: menart.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend