Pjesme

Luce predstavlja novi singl „Dogodila se dosada“

Luce predstavlja novi singl „Dogodila se dosada“ koji se nalazi na njezinom vrlo hvaljenom EPju “U bojama”. Za isti je snimljen i video spot u režiji perspektivne Eme Giunio koja je uz pomoć Jana Mihaljevića i Marina Maršića izvrsno zaokružila naglasak na elementu vremena koje je bilo i završilo te retrospekciju istoga.

„Spot za ovu pjesmu nije tipična ljubavna priča jednog para koja bi se možda očekivala obzirom na tematiku pjesme.“ – rekla je Luce o novom video uratku.

Pjesmu je napisao Aljoša Šerić, inače autor čiji glazbeni opus Luce iznimno cijeni. Kako je pak došlo do njene suradnje s Aljošom, Luce je otkrila:

„U jednom razgovoru spontano je došlo do priče ima li neku pjesmu možda koju bih ja pjevala i “uzela pod svoju”. Poslao mi je pjesmu i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. Mislim da smo svi u životu imali fazu koju pjesma opisuje i da se mnogi mogu prepoznati i poistovjetiti s njom. Ja znam da ja jesam :)“

Da su njezine pjesme zaista izvrsno prihvaćene od strane publike, Luce je pokazala prošle subote kada je povodom Record store daya u Novoj ploči uživo izvela mini koncert! Uz pratnju svog klavijaturista Dominika Žagmeštra, Luce je oduševila sve prisutne svojim specifičnim glasom. Tom je prilikom ova mlada kantautorica otpjevala nekoliko već poznatih te još dvije neobjavljene pjesme koje ćemo uskoro imati prilike slušati i u radijskom eteru.

Izvor: menart.hr

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend