Legendarni pjevač porijeklom iz Viteza: Senna M održao posljednji nastup

Završila je najiščekivanija zabava 2024. godine, Megadance Party koji ste mogli pratiti na platformi Voyo. Dvadeset domaćih glazbenih zvijezda iz ere dancea zapjevalo je u petak uživo u zagrebačkoj Areni, koja se orila popularnim hitovima i vratila u prošlost.

Senna M

“Hvala što se uljepšali moj posljednji koncert”, poručio je pjevač Senna M.

Zatim je zapjevao hit “Indijanac” uz plesne pokrete.

“Bravo. Večeras ste čuli divne izvođače 90-ih. Bile su tu i plesačice, prešao sam sedam mora, sedam gora, staračke domove da bi našao plesnu grupu”, poručio je.

Senna M je otpjevao hit “Beba” nakon kojeg je najavio iznenađenje.

“Imam iznenađenje, vraćam se za minutu”, rekao je pjevač i nestao s pozornice.

Publika je bila vrlo znatiželjna. Senna M je zatim zamolio da svi plešu uz pjesmu “Čovjek s neba”.

Senna M je zahvalio publici što je ujedno i proslavila s njim njegov 70. rođendan, a nakon nastupa je za RTL.hr otkrio kako se osjeća.

“Ove suze tu, ja se znojim”, našalio se pjevač. “Pune su mi oči suza, sav se tresem. Mislio ssam da sam operiran od toga, da ja ne mogu biti emotivan, ali ova publika me totalno raskalila”, dodao je.

Ispričao je i svoje planove.

“Mene čeka već za dva dana London, za sedam dana Dubai. Sad je problem što sam ja emotivno dirnut i kako ću ovo zaboraviti?”, ispričao je.Senna M je svoj prvi koncert imao sa samo šest godina, a u 64 godine glazbenog života, ovaj koncert je, kako kaže, nešto što će zauvijek pamtiti.