Lokalne vijesti

Legendarna Opelova 24 sata

Legende žive vječno, pa tako i Legendarna Opelova 24 sata, kada vam nudimo super popuste na sve Opelove modele. Akcija počinje u petak, 22. januara u podne.
Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao i na ona naručena prema vašim specifikacijama. Posjetite naš salon i iskoristite super popuste na sve Opelove modele, od petka 22. januara u podne do subote 23. januara u podne. Posjetite AC BORAS u Mostaru i Vitezu i uvjerite se sami.
Ponudu možete zatražiti i online. Samo kliknite na upit za ponudu i ispunite obrazac, nakon čega ćemo vas kontaktirati.
Povodom ove legendarne akcije, pripremili smo i vizualni pregled vašeg vozila za samo 1 KM.

 

Tvrtka Auto Centar Boras d.o.o. Mostar osnovana je 2001. godine kao ovlašteni Opel partner u BIH za distribuciju vozila, rezervnih dijelova i servis.

Auto Centar Boras d.o.o. Mostar je cijelu svoju poslovnu filozofiju usmjerio prema jednom cilju – zadovoljstvu naših kupaca. Zahvaljujući jasno postavljenim ciljevima te visokim standardima poslovanja u kratkom periodu izrastamo u jednog od vodećih Opel partnera u BIH.

Najviši standardi rada, te stručno osoblje koje je prošlo specijalne obuke omogućavaju nam da svim našim klijentima pružimo usluge  na vrhunskoj razini.

  1. godine GM Chairman’s Circle – najbolji BiH dealer po standardima General Motorsa.

U 2009. godini Auto Centar Boras d.o.o. Mostar proširuje svoju prodajnu mrežu otvaranjem novog, suvremeno opremljenog objekta u Vitezu

Posjetite naš salon na adresi: „Poslovni centar 96/2 ,Vitez“ i iskoristite super popuste na sve Opelove modele

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend