Sport

Lakrdija u Prvoj ligi FBiH: Svi gledatelji su znali da će se ovaj vratar “ozlijediti”

Pravi cirkus događa se na utakmicama Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Naime, Nogometni savez BiH odlučio je da svaka momčad od prve minute mora na travnjaku imati najmanje trojicu igrača mlađih od 21 godine. Klubovi, pak, žele natjecanje igrati s iskusnijim igračima pa su tako mladiće treneri vadili iz igre već u prvoj minuti i mijenjali ih starijim igračima, prenosi Index.hr.

NSBiH stao je u kraj tome tako što je donio pravilo da ako igrač do 21 godine izlazi u prvom poluvremenu, smije ga zamijeniti samo igrač koji također nije stariji od 21 godine.

U Slavenu iz Živinica su pronašli rupu u zakonu. Pravilo se odnosi na igrače, ali ne i na vratare. Tako su prvo protiv Veleža naredili vrataru mlađem od 21 godine da se ozlijedi u prvoj minuti, a kada je on to odbio u sljedećoj utakmici prebačen je na tribine.

Nakon toga protiv Viteza su predstavili novi trik – na gol su stavili U-21 igrača čiji je zadatak bio da se ozlijedi što je prije moguće kako bi na gol stao iskusni vratar.

Svi na tribinama su čekali kada će igrač na golu odglumiti ozljedu, a to se dogodilo već u njegovom prvom kontaktu s loptom.

(Dnevnik.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend