Oglasi, Vijesti iz BiH

Lako je ostvariti sve želje, uz dupli dobitak u Addiko banci!

Lako je ostvariti sve želje, uz dupli dobitak u Addiko banci! Iskoristite posebnu Addiko Red Week ponudu, uz 2% kredita na poklon i Mastercard kreditnu karticu!

Addiko Bank Sarajevo i u ovom mjesecu nastavlja s nagrađivanjem klijenata, posebnim pogodnostima i posebnom kreditnom ponudom. U okviru nove prodajne akcije Addiko Red Week, svi postojeći i novi klijenti, koji u periodu od 10. do 14.5.2021. godine, apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit i on im bude odobren, na poklon dobivaju ukupno 2% iznosa realiziranog kredita i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine.  

„Naše promotivne akcije usklađene su s očekivanjima i potrebama naših klijenata. Akcijske ponude Addiko Blic gotovinskih kredita, koje vrijede za klijente svih banaka, izvanredno su prihvaćene od strane klijenata kao svojevrsna podrška njihovim kućnim budžetima, potrebama i željama koje žele ostvariti. Kako je proljeće idealno vrijeme za nove početke, bilo da se radi o renoviranju stana, pripremama za godišnji odmor, kupovini vozila i sl., pripremili smo još jednu ponudu s duplim dobitkom, 2% podignutog kredita na poklon i kreditnom karticom, bez godišnje članarine“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Kao i tijekom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online putem web stranice addiko-fbih.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na službenoj Facebook stranici Addiko Bank Sarajevo.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend