Ladies & Gentlemen Night

Novi Travnik uskoro očekuje prvo izdanje tzv. “Ladies and Gentlemen night” događaja.

“Ladies and Gentlemen Night” bit će upriličen po prvi put u ovom gradu i to na jedinstvenoj lokaciji, Gradskom bazenu u Novom Travniku. Naime, radovi rekonstrukcije ovog prekrasnog zdanja su pri kraju i on će uskoro zasjati u punom sjaju. Stoga će ovaj zabavni događaj namijenjen svim žiteljima Novog Travnika, ali i gostima, biti odlična prilika za predstaviti ga javnosti.

Također, događaj je planiran na sam Dan općine Novi Travnik, 14. lipnja, kao još jedan od načina proslave i poklona svim građanima.

Za odličnu zabavu su angažirani istinski umjetnici, predvođeni Amelom Ćurićem i suprugom Jelenom koje prati vrhunski bend glazbenika.

Osim njega, nastupit će i mladi bosanskohercegovački saksofonist Mirza Sijerčić te Lejla Piljević Kezo jedna je od najboljih bosanskohercegovačkih violinistica.

Svjetlosni efekti, koktel majstor, pokloni i brojna druga iznenađenja za sve posjetitelje bit će samo dio cjelovečernjeg programa koji će početi u 20:00 sati, a događaj će posebno upotpuniti izložba fotografija “San o jednom bazenu” nagrađivanog novotravničkog fotografa Nikole Franjića.

Organizator događaja je Općina Novi Travnika u suradnji s Javnim poduzećem ORŠK te udrugom Arka, dok su isti podržali brojni pokrovitelji.