KSW stiže u Hrvatsku: U Zagrebu i svjetski prvak u velter kategoriji Roberto Soldić

Borilački spektakl KSW stiže u Zagreb. Na velikoj borilačkoj manifestaciji, koja bi se trebala održati 9. studenog, sudjelovat će brojna poznata imena poljskog borilačkog giganta Konfrontacje Sztuk Walki (KSW), a, između ostalih, i svjetski prvak u velter kategoriji Roberto Soldić.

Upravo zbog toga Martin Lewandowski, osnivač i glavni čovjek KSW-a, je boravio u Zagrebu, a stigao je u pratnji hrvatskog menadžera Ivana Dijakovića, koji je posljednje dvije godine u poljskoj promociji otvorio vrata mnogim hrvatskim, ali i regionalnim MMA borcima. Tako bi svoje mjesto u zagrebačkoj Areni trebali imati i Antun Račić, Filip Pejić, Aleksandar Ilić, Savo Lazić…

Ono što će posebno obradovati sve Bosance i Hercegovce jeste da bi svoj meč na spektaklu u glavnom gradu Hrvatske trebao imati i Ermin Junuzović alias Erko Jun.

Bosanskohercegovački MMA borac, fitness model i najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama ističe da će više detalja o samom spektaklu biti poznato za nekoliko dana.

– Svakako bih volio biti dio KSW-a u Zagrebu. Ako dobijem priliku za borbu, očekujem dosta bh. zastava u Zagrebu i veliku podršku s tribina. Vjerujem da će me podržati i publika iz Hrvatske, jer sport treba sve da nas spaja – kaže Erko Jun koji zahvaljuje na velikoj podršci braći Ivanu i Tomislavu Dijakoviću, te poznatim blogerima i influenserima Danielu Majewskom i Mariti Surmi Majewskoj koji su ga bodrili na posljednjem meču.