Lokalne vijesti

KŠC “Petar Barbarić” ispratio 30 maturanata 21. generacije

Ravnatelj Centra don Željko Marić čestitao je maturantima, njihovim roditeljima i djelatnicima te poručio maturantima da ih na njihovom životnom putu prati čežnja, čežnja za boljom i sretnom budućnošću koju će ostvariti svojim trudom i zalaganjem.

Svečana dodjela svjedodžbi o završenoj gimnaziji započela je u auli Centra Himnom Sustava katoličkih škola za Europu i himnom škole.

U svom obraćanju direktorica Gimnazije Ivana Ćurčić pozdravila je sve nazočne, čestitala maturantima na uspješno završenom srednjoškolskom obrazovanju. Posebno je istaknula one najuspješnije učenike kojima je uručena diploma s posebnim priznajem za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i uzorno vladanje u svim razredima srednje škole, a to su Martina Đotlo, Andrea Filipović i Ivona Sučić te učenicu generacije i dobitnicu priznanja godišnje nagrade „Petar Babrarić“ Lorenu Šapina koja se također prigodnim govorim obratila nazočnima rekavši da ne zaboravlja da bez dragih prijatelja i profesora, bez njihove podrške i riječi ohrabrenja, neke stvari ne bi bilo moguće. Istaknula je da su njene kolege iz odjela, profesori, uz njenu obitelj, omogućili joj da čvrsto stoji pred izazovima, ostane vjerna sebi i ne posustaje.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend