Lokalne vijesti

KSB: U pretresu kuće pronađeno oružje, droga i novac, uhićena jedna osoba

Na području KSB provedena je još jedna uspješna akcija usmjerena na borbu protiv zlouporabe opojnih droga, a ovaj put težište aktivnosti bilo je na području Kiseljaka.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije u suradnji sa Jedinicom za specijalističku podršku, te policijskim službenicima PS Novi Travnik su, na osnovu Naredbe nadležnog suda u Kiseljaku, izvršili pretres obiteljske kuće u vlasništvu A.D. rođen 1981. godine.

Prilikom pretresa pronađeno je preko pola kilograma praškaste materije speed, kao i određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Također pronađene su i dvije digitalne vage za precizno mjerenje, određena količina novca za koju se sumnja da potiče od prodaje opojne droge, dvije puške, pištolj, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” i kaznenog djela “Neovlašteno držanje oružja ili eksplozivnih materija”.

Osumnjičeni je lišen slobode i uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima predan na dalje postupanje Kantonalnom tužiteljstvu, nakon čega mu je od strane nadležnog suda određen pritvor.

Ured  komesara

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend