Pjesme

Kristijan Rahimovski otkriva kome je posvetio novu pjesmu “Za život cijeli”

Iza njega je puno desetljeće djelovanja na glazbenoj sceni uz prepoznatljive stihove i ritmove. Uspješnice koje su obilježile radijski eter, ovih su dana dobile svoju nasljednicu, a Kristijan Rahimovski još jednom je pokazao svoju iznimno emotivnu kantautorsku stranu.

Svojoj brojnoj publici donosi novu pjesmu intrigantnog naslova ‘Za život cijeli’, ‘Pjesma je nastala prije više od godinu dana. Filip Gjud kao producent i aranžer prvi ju je čuo u demo verziji, svidjela mu se i rekao je kako je to definitivno moja pjesma.

U prvome trenutku, nisam se vidio u istoj, pa sam je mislio ponuditi nekom drugom izvođaču, ali je na kraju ipak ostala moja pjesma.‘, rekao nam je vidno zadovoljni Kristijan Rahimovski.

Posebnost ove skladbe za koju sam Rahimovski potpisuje glazbu i tekst krije se u tome, što je riječo istinitoj priči, jer je kao dječak ovu pjesmu napisao jednoj simpatiji, koja mu je kasnije postala i prva djevojka. ‘S obzirom da nije bilo mobitela to mi je bila jedina mogućnost, ali i način da čekam njen odgovor. ‘Za život cijeli’ pjesma je koja je iskrena, kao i sve koje sam do sada napisao. Bitno mi je da u svemu što radim, ostanem vjerodostojan svom osjećaju. Nadam se kako će se pjesma svidjeti publici.

Jednom prigodom, upitali su me idem li na svadbe, obzirom je ovo pjesma takve tematike. Vjerujte nisam ni razmišljao o tome dok sam je pisao, a ako će nekome ova pjesma biti prvi ples, neću imati ništa protiv. Na kraju, pjesma spaja ljude i to je bit svega.’

Izvor: Hit Records

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend