Sport

“Košarkaški klub “Busovača” predstavio nove dresove i najavio odlične rezultate

U Srednjoj školi “Busovača” održana je press-konferencija, na kojoj je najuspješniji busovački sportski kolektiv, Košarkaški klub “Busovača”, iskazao svoja očekivanja od predstojeće sezone te službeno predstavio nove garniture dresova. Medijima i posjetiteljima su se obratili predsjednik kluba Nikica Petrović te treneri Josip Križanović i Nenad Marić.

 

“Košarkaški klub “Busovača” u svojoj bogatoj povijesti ostvario je iznimno dobre rezultate. Na nekim od njih, a prije svega na natjecanju u svim dobnim kategorijama, mogu nam pozavidjeti i mnogo veći klubovi od našeg, posebno oni koji dolaze iz većih i ekonomski jačih gradova. I ove godine, uz pomoć svih razina vlasti te uz pomoć naših gospodarstvenika i drugih prijatelja kluba, natjecat ćemo se u svim uzrasnim kategorijama”, izjavio je predsjednik kluba Nikica Petrović.
Trener seniorske ekipe, Josip Križanović, osvrnuo se na igrački kadar, istaknuvši da i ove godine busovački klub u Prvoj ligi Herceg-Bosne sudjeluje s jednom od najmlađih ekipa, ali ekipom koja je godinu dana iskusnija i koja će pokušati napasti play off natjecanja.
“U ovoj sezoni imamo i nekoliko pojačanja. To su dosta mladi i perspektivni igrači. Od njih svakako vrijedi spomenuti Benjamina Mašića, koji je prošle igrao za HOKK “Vitez”, Zlatana Tepića iz KK “Kakanj” i Adema Gadžića iz Zenice. Uz to, poseban iskorak očekujemo od naših igrača koji su dulje u klubu, misleći prije svega na Denisa Milinovića, Vildana Hodžića i Ivana Babića”, kazao je trener Križanović te dodao:
“U klubu smo ponosni na naš igrački kadar i podmladak iz Škole košarke, a uz to i na igrače iz okolnih gradova koji su prepoznali kvalitetan rad našeg kluba i koji dolaze svoju karijeru graditi kroz igranje i treniranje u busovačkom klubu”.
Košarkaški klub “Busovača” prvu utakmicu u okviru predstojeće sezone Košarkaškog saveza Herceg-Bosne odigrat će u nedjelju, 22. listopada 2017. godine, s početkom u 17 sati. Utakmica se igra na domaćem terenu – u dvorani Srednje škole “Busovača”.
Iz uprave pozivaju sve sugrađane, prijatelje kluba i druge da posjete ovu utakmicu i pruže podršku igračima u novoj natjecateljskoj sezoni vjerujući da mlada i agresivna ekipa ima imperativ rezultata ispred sebe te da su igrači u stanju to na terenu i pokazati.”
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend