Sport

Korona Kielce predstavila nogometni put Zvonimira Petrovića iz Viteza

Dragi ljudi, prijatelji, pratioci, a sada već i fanovi imamo priliku da vam u suradnji sa administratorom ovog mladog nogometaša prezentiramo inspirativnu priču Zvonimira Petrovića koju je uradila ekipa Korona Kielce, koju možete pogledati i pratiti i na stranici Zvone Petrović.


Naime, Petrovićeva priča je i treba biti motiv mnogima da nikada ne treba stati, da je sve moguće, da se snovi mogu ostvariti unatoč svemu i to uistinu i jest tako.


Petrović i njegovi treneri u ovom videu pričaju na Poljskom iz tog razloga postavit ćemo vam najbitnije teze koje su označile dosadašnju karijeru ovog mladog perspektivog nogometaša. (Napomena: Teze nisu identično iskazane kao u ovoj priči, tj. nisu prevedene sa Poljskog jezika!)


 Petrović je ljubav prema nogometu pokazivao već u prvim koracima, kako su njegovi roditelji to uočili upisuju ga u Školu Nogometa Tempo Sport Zenica.

Međutim, Zvonimir kao tako mali doživljava prepreku jer je imao zdravstvenih problema sa srcem, prestaje sa treniranjem i tada pravi pauzu od 3 mjeseca.

 
Nakon tri mjeseca Petrović se vraća na teren, ali sada kao početnik i igrač NK Rijeka, i tu gradi prvih šest godina svoje karijere, gdje se kroz mnoge utakmice isticao, i naravno bio jedan od najboljih igrača u svome uzrastu. Nema broja medalja, pohvala nagrada koje je tu ostvario.


 Sa 13 godina dolazi u NK Vitez, njegova igra tu dolazi do izražaja još više, sa 16 godina igrao je u prvom timu NK Viteza.

 I prije pojavljivanja u prvom timu Petroviću dolaze mnogobrojne ponude, ali strpljiv je i čeka onu pravu.


 Sa 17 godina odlazi u Poljsku u klub Korona Kielce. Tako mlad trudi se naučiti što prije Poljski, poprima simpatije ovog kluba i opet prepreka… U ljeto 2018. godine odlazi na posudbu u NK Vitez jer se kao maloljetan nije mogao registrirati u Koroni.

No, to ga nije pokolebalo, vratio se kući nastavio trenirati sa NK Vitezom, opet trud i volja su bili jači od svega i početkom 2019. opet odlazi za Koronu Kielce. Tu je do danas gdje u posljednje vrijeme ima sve češće treninge sa prvim timom gdje očekuje skori priključak.
Administrator stranice


Cijelu priču možete pogledati na linku ispod

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend