Zanimljivosti

Konzum BiH te vodi na MTV Summer blast Poreč

Konzum BiH vas ovog ljeta vodi na najpopularniji muzički festival MTV Summerblast Poreč koji spaja muziku, sunce i more za nezaboravan ludi ljetni provod uz najpoznatija svjetska imena dance i pop muzičke scene.

Za savršen ljetni vikend dovoljno je samo malo kreativnosti. Svi koji od 04. do 10. augusta naprave„Sensational Selfie“ sa bilo kojim okusom Sensation-a i podijele ga na FB stanici Konzuma BiH, imaju šansu da putuju u Poreč. 10 najkreativnijih fotografija bit će nagrađenosa  po dvije dvodnevne ulaznice.

Ulaznice možete osvojiti i ukoliko obavite kupovinu  u Family centru u Sarajevu na adresi Ložionička 16, u Banjaluci u Konzumu koji se nalazi u Aleji Svetog Save 69, zatim u tržnom centru Mepas Mall u Mostaru i u ulici II Korpusa Armije BiH u Tuzli.

Prvih 10  kupaca koji  u srijedu 10. augusta na ovim prodajnim mjestima ostvare kupovinu u vrijednosti 100 km i više, a među kupljenim artiklima imaju i osvježavajuće Sensation piće na poklon će dobiti po dvije dvodnevne ulaznice.

Kupujte u Konzumu BiH, napravite ‘’sensationalan’’ selfie i budite  dio nove ere muzičkog festival na hrvatskoj obali, doživite ljetnu eksploziju na najvećem međunarodnom festivalu u Poreču.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend