Sport

Kolibrići s dva zlata najuspješni sudionik turnira u Zenici

Proteklog vikenda u gradskoj areni u Zenici je održan regionalni međunarodni dječji nogometni turnir na kom je u tri dana nastupilo 70 ekipa iz BiH i Hrvatske.

Turnir je održan u šest uzrasnih kategorija (pioniri, predpioniri, pjetlići, mlađi pjetlići, cicibani i početnici). Na ovom turniru su u tri kategorije nastupili i mališani škole nogometa Kolibrići NK Rijeka iz Viteza te sa dvije titule pobjednika i dva zlata ponijeli titulu najuspješnijeg sudionika ovogodišnjeg turnira.

Mališani iz Viteza su pobjedničke titule osvojili u kategorijama mlađi pjetlići i cicibani dok su u kategoriji početnici zauzeli četvrto mjesto. Članovi ove uspješne škole nogometa Jakov Lujić (cicibani) i Stjepan Zec (mlađi pjetlići) proglašeni su za najboljeg igrača te najboljeg strijelca ovogodišnjeg turnira.

Ovim fantastičnim rezultatima mališani ove škole nogometa su nastavili nevjerojatan niz iz 2019.godine kada su u Vitez donijeli 25 trofeja sa nogometnih turnira širom BiH.

Planski i sustavan dugogodišnji rad i trud naše škole nogometa iz dana u dan donosi rezultate kojima se itekako ponosimo. Iako smo sa naših 50 članova među manjim školama te se na turnirima natječajemo sa mnogo većim, renomiranijim i kvalitetnijim protivnicima ostvarujemo zaista nevjerojatne rezultate.

 Za ove ogromne uspjehe naših selekcija osim mališana i trenera velike zasluge idu i roditeljima naših mališana koji ulažu enormna novčana sredstva kako bi uopće nastupili na svim ovim natjecanjima širom BiH i Hrvatske.

Naš rad, trud i uspjehe prepoznaju i pojedini poduzetnici sa naše općine koji nam stoje pri ruci te pomognu kako bi naš grad predstavili u najljepšem svjetlu te im se u ime naše škole nogometa, mališana i roditelja ovim putem od srca zahvaljujemo rekao je voditelj škole Dario Čerkez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend