Knezović: Otkrio sam lijek koji liječi sedam rakova

POSUŠJE – Za Rajka Knezovića čulo se u Hercegovini, a i nadalje. O njemu su televizije snimale priloge, novine radile reportaže, a i pričali su ljudi… Rajko živi u kući čiji su zidovi iscrtani zemljopisnim mapama, periodnim sustavom elemenata, sunčevim sustavom… A na vrhu kuće umjesto klasičnog potkrovlja nalazi se stakleni vrt u kojem on uzgaja voće i povrće ne baš svojstveno ovom podneblju. Sve to Rajku pomaže biti ono što jest i djelovati onako kako djeluje. Naime, on se od 1984. bavi dijagnostikom uz pomoć viska – srca i kutija lijekova koji liječe sve, medicini poznate, bolesti.

Metoda dijagnoze

“Postupak je jednostavan, postavite lijevu ruku na stol ispred mene. Ja ću ispred ruke mijenjati kutije od lijekova. Ako visak počne sinkronizirano otkucavati u ritmu srca, to znači da imate bolest koju liječi lijek na kojem je visak reagirao”, objašnjava Rajko. Nakon toga ovaj dijagnostičar propisuje terapiju za koju smatra da je nužna za liječenje bolesti, a njemu nitko ništa ne plaća. “Ja ovo radim kako bih pomogao liječnicima da omoguće drugima živjeti, a ne kako bih ja od njega živio. Stoga sam ovdje, gdje radim, postavio natpis: ‘Dužni ste samo ozdraviti’”, istaknuo je Rajko. U njegovu sposobnost mnogi sumnjaju, prvenstveno ga ne priznaju liječnici, no u svojoj dugogodišnjoj praksi susretao je liječnike koji su imali razumijevanja za ono što radi. “Dugo sam radio u Njemačkoj, gdje mi je ravnateljica tamošnje klinike, kao priznanje onom što radim, darovala knjigu o bioenergiji. Prijateljevao sam i s nekim liječnicima iz Mostara, koji su cijenili moj posao, ali uglavnom nisam nailazio na razumijevanje od djelatnika u zdravstvu. Jedino što sam dobio jest to da su mi verificirali listu bolesti koje mogu otkriti i za njih lijek predložiti te mi dali potvrdu da sam dijagnostičar”, kaže on. Rajko tvrdi kako je u stanju otkriti i izliječiti rak dojke, grla, maternice, pluća, jetara, želuca, krvi, prostate, leukemiju, AIDS, alkoholizam i druge ovisnosti i dijabetes. “Za mene ne postoje rak, AIDS i druge bolesti koje se smatraju opakima. Ja to sve liječim na svoj način. Pregledao sam i provjerio listu od 2600 lijekova. Od njih samo 80 služi svrsi. Šteta je što me medicinari ne žele poslušati, mnogo bi se uštedjelo i na proizvodnji lijekova”, smatra Rajko, ističući kako je želudac jedini i najbolji indikator je li lijek koristan. Ukoliko ga želudac odmah provari, lijek će djelovati, ukoliko ne, neće sigurno.
Rajkov lijek
Lijek za koji on tvrdi da liječi sedam rakova dostupan je svakom čovjeku. “Dovoljno je samo svako jutro na prazan želudac, ali samo minutu nakon buđenja, pojesti jedan crvenu rajčicu, jedan list zelenog kupusa i jedan list zelene salate. To će očistiti organizam od svake bolesti. Najveći zločini današnjice su kemoterapija i infuzija. Moj lijek to potpuno eliminira, a liječi bolje”, govori Rajko. Do sada je, kako nam je kazao, izliječio veliki broj ljudi koji su bolovali od raka i AIDS-a i jedina želja mu je i dalje nastaviti raditi kako bi olakšao posao liječnicima, u nadi da će ga oni jednom prihvatiti kao nekoga tko daje doprinos njihovoj struci, a ne kao nekoga tko im otima kruh.
(Dnevni list)