Klapa Rišpet i zanosna Miss Maja Spahija u ljubavnoj priči ‘Šapnut ću ti tajnu’!

Zaljubljenici u klapsku pjesmu, ali i oni koji to nisu zasigurno uživati će u novoj ljubavnoj baladi dalmatinskog ugođaja ‘Šapnut ću ti tajnu’.

Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih klapskih sastava, splitska klapa Rišpet, sa zadovoljstvom predstavlja novi singl i video spot u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje zanosna aktualna Miss Hrvatske, Šibenčanka Maja Spahija.

Nova pjesma na tragu je najljepših uspješnica Rišpeta u izdanju Hit Recordsa ‘Samo njoj ću pivat‘, ‘Fališ mi‘, ‘Kad se svome domu vratin‘ i ‘Bila si voljena‘.

‘Šapnut ću ti tajnu’ autorski potpisuje Pjero Mirić tekst, aranžman Remi Kazinoti, a Pero Kozomara glazbu, koji je ovom prigodom rekao: ‘Ovo je prekrasna lagana pjesma od koje očekujemo jako puno. Nije napadačka, već mirna poput bonace, ulja na moru, lagana, ali veoma zarazna i emotivna, odnosno kao što i stihovi kažu “Šapnut ću ti tajnu kroz suze kroz smih, kada jednom voliš, voliš zauvik…”. Sve sam rekao, ljubav i opet ljubav.’ Zadovoljstvo pjesmom ne krije ni frontmen i solo pjevač klape Ivo Amulić: ‘Polako spremamo pjesme za završetak našeg albuma koncem ove godine, a ‘Šapnut ću ti tajnu’ je jedan od mojih favorita, kao i jedna od najljepših pjesama Rišpeta u posljednje vrijeme.’ Novu pjesmu prati i video spot sniman pod redateljskom palicom Željka Petreša, a Maja je svojom jednostavnošću, simpatičnošću i ljepotom uljepšala ovu prekrasnu baladu.