Pjesme

Klapa Puntamika objavila spot za pjesmu “Moja ljubav najveća”

Popularna zadarska klapa “Puntamika” objavila je novi spot za pjesmu “Moja ljubav najveća”. Za ovu ljubavnu pjesmu koja će sigurno biti rado izvođena i slušana glazbu je napisao Denis Maričić, tekst supotpisuju Denis Maričić i Nada Culeta, a za sjajan aranžman se pobrinuo Marin Seko.

Novi singl “Moja ljubav najveća” pjesma je protkana ljubavnom tematikom u čijem tekstu će se sasvim sigurno pronaći svi zaljubljenici. Ovom strastvenom ljubavnom pričom Klapa Puntamika nastavlja hrvatskoj glazbenoj javnosti predstavljati vrlo uspješan album “Tija bi te svojom zvat”. Na albumu se nalazi 13 pjesama, a osim suradnje s Mladenom Grdovićem, klapa je surađivala i sa zadarskim rock bendom Septemom, kao i s legendarnom Crvenom Jabukom. Album je sniman u studiju Ivana Granacarića, a produkciju potpisuju Denis Maričić koji je ujedno autor i koautor gotovo kompletne glazbe i teksta na albumu te Marin Seko koji aranžerski potpisuje polovicu albuma. Fotografije na albumu potpisuje Filip Brala.

Nakon obrade legendarnih “Očiju boje lavande” te hitova “Lipa i divlja”, “Plavi anđele” i “Još me bura Velebitom nosi” te suradnje s Crvenom Jabukom u hitu “Ode Žera u mornare”, klapa Puntamika pjesmom “Moja ljubav najveća” nastavlja oduševljavati sve brojnije obožavatelje vrhunske klapske pjesme. Osnivač klape Puntamika i autor većine pjesama sa albuma je Denis Maričić Dendo, poznat i kao frontmen nekad popularnog benda Pino i Denis.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend