KK „Mladost“ Vitez održao polaganja za karate zvanja i 2. klupski karate turnir

U Vitezu je, u organizaciji Karate kluba “Mladost”, održano polaganje za karate zvanja od bijelo-žutog do smeđe–crnog pojasa, kao i 2. klupski karate turnir, kojim je, ujedno, obilježena uspješna natjecateljska sezona 2021. i 18 godina postojanja kluba.

Polaganju je prisustvovalo 80 članova kluba, koji su uspješno položili za viša zvanja u karateu, a u komisiji za polaganje su bili predsjednik Karate saveza KSB Asim Hodžić, te članovi Aldin Adilović i Zenira Bektaš.

Potom je održan i turnir na kojem je nastupilo 107 natjecatelja, koji su pokazali visoku razinu znanja, te još jednom dokazali da je pred ovim klubom zaista svijetla budućnost. Također, cilj je bio da natjecatelji steknu novo iskustvo, posebno mlađi, kojima je ovo bio prvi nastup i koji tek trebaju zakoračiti u svijet karatea.

Pobjednici su nagrađeni medaljama, peharima i diplomama.

Natjecateljski dio manifestacije otvorio je presjednik Općinskog vijeća Vitez Hidajet Sivro, kojem je u ime kluba uručen i skromni poklon kao zahvala za podršku i pomoć u radu.

Zbog situacije s koronavirusom, turnir je održan u manjim grupama uz prisustvo maksimalno 30 osoba u sali.

“U svom dosadašnjem radu, natjecatelji našeg kluba osvajali su mnogobrojne medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima i postizali vrhunske rezultate, tako da je ovo bila samo još jedna u nizu provjera pred prvenstva koja slijede i na kojima ćemo, iskreno se nadamo i nastupiti”, priopćeno je iz Uprave KK “Mladost”, koja, zajedno sa šefom stručnog stožera i glavnim trenerom Aldinom Adilovićem, zahvaljuje svim sudionicima, a posebno roditeljima, trenerima, sucima i svim prijateljima kluba sa željom da u budućnosti ovakvih susreta bude još više.