Lokalne vijesti, Sport

KK Mladost: Spektakularan vatromet i proslava Balkanskih medalja

Za mlade reprezentativce KK Mladost Vitez kartaše koji su se vratili s Balkanskog prvenstva iz Beograda u četvrtak 9.6.2022.godine priređena je press konferencija , druženje i vatromet. Sa ovog prvenstva naša zlatna djeca ponovila su prošlogodišnji uspjeh i u Vitez donijela još  6 Balkanskih  medalja i to dvije zlatne, jednu srebrenu i tri bronzane medalje.

Druženje  je organizovala grupa roditelja čija su djeca i sudjelovala na Balkanskom prvenstvu uz pomoć drugih  roditelja i naravno trenera kluba.

Program je vodio Trako Mujo kojem se ovom prilikom zahvaljujemo na nesebičnoj podršci i pomoći , a na press konferenciji prisutnima su se obratili  Ante Katić potpredsjednik karate saveza KSB Selver Kaleštura selektor muške i ženske pionirske reprezentacije u katama, Zenira Bektaš najuspješnija sportašica općine Vitez za 2021. godinu i trenerica kluba te šef stručnog štaba karate kluba „Mladost“ Vitez Aldin Adilović.

Dokaz kako naša djeca rastu i rade u jednom zdravom  kolektivu koji je uvjek spreman da da podršku upravo je bio ovaj događaj.

Ovom prilikom  se zahvaljujemo svim učesnicima, djeci, roditeljima, trenerima ….sa željom da zajedno dočekamo i proslavimo još puno, puno rezultata i uspjeha- poručili su iz KK Mladost Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend