Sport

KK “Ipon” prigodno proslavio svoju prvu godišnjicu

U suradnji s Općinom Vitez, Karate klub “Ipon” je prošloga vikenda, u sali OŠ „Dubravica“ u Preočici, održao prvi klupski turnir.

Istoga dana ovaj je Klub prolsvljao i prvu godišnjicu od svog osnutka, te je u čast svog prvog rođendana pripremio prigodnu proslavu.

Naime, na samom početku turnira uručene su zahvalnice svim firmama i organizacijama koje su pomogle u razvoju KK „Ipon“, a samim tim i razvoju sporta na području općine Vitez, dok je posebna zahvalnica pripala Hidajetu Sivri, kao predstavniku Općine Vitez i predsjedniku Općinskog vijeća.

Sivro je i otvorio ovaj, nakon čega uslijedilo izvođenje kata pojedinačno i ekipno članova KK „Ipon“.

Poslije toga su održane međusobne borbe mladih članova, koje su oduševile mnogobrojnu publiku. U borbama su sudjelovale sve uzrasne kategorije članova, od najstarijih članova do onih koji imaju tek 4 ili 5 godina, a za vrhunske nastupe dobili su i zaslužene medalje.

Na kraju turnira, treneri Kluba su presjekli rođendansku tortu, te je podijelili sa svojim članovima i posjetiteljima.

I ovom prigodom, KK “Ipon” podsjeća da su njihovi članovi iz Preočice od Općine dobili tatami i drugu opremu za treniranje (karate rukavice i tegovi). Jako teški uvjeti za treniranje nisu bili razlog da se u Vitez već u prvoj godini postojanja ne donose veliki rezultati, pa su, sukladno tome, i nagrađeni.

„Nadam se još uspješnijoj godini koja je pred nama, te još jednom zahvaljujemo Općini Vitez za suradnju. Jako je pozitivno vidjeti da naša Općina misli na sport u našem gradu, te prepoznaje potencijal i napredak, koji smo ostvarili u prvoj godini svog postojanja. Svi smo jako sretni“, kazao je Enver Đidić, predsjednik i glavni trener KK „Ipon“ Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend