Sport

Kickboxing klub “Romari” Vitez ima državnog prvaka

Ove subote, 11. lipnja 2022. godine Kickboxing klub “Romari” iz Viteza, a koji je nakon kratkog vremena, već postao poznat viteškoj, ali i široj javnosti, nastupio je na Državnom prvenstvu u Sarajevu, u disciplinama Full Contact i Kick Light.

Trener Mario Jukić pripremio je 9 svojih boraca i uputio se u Sarajevo na značajno natjecanje. KBK “Romari” su predstavljali: Tomislav Šendula, Marin Kolenda, Andrijana Bajo, Anas Karović, Ivo Čalić, Ivan Jurčević, Ahmed Varupa, Marko Ćondra i Ivan Pušić.

 “Iz Sarajeva se vraćamo i više nego zadovoljni, osvojili smo osam medalja. Prije par mjeseci smo osnovali klub i moje ambicije su bile da imamo prvaka Bosne i Hercegovine. Napokon to i imamo, i to u ringu disciplini Full Contact. Tomislav Šendula je izdominirao svoju konkurenciju i osvojio zlatnu medalju u kategoriji -86 kg te postao prvakom države.

Naravno i ovim putem čestitam našem Tomislavu. Također čestitam ostalim našim borcima koji su nastupili na ovom zahtjevnom prvenstvu te osvojili medalje drukčijeg sjaja: 1. Marko Čondra – 3. mjesto (-84 kg), 2. Ivan Pušić – 3. mjesto (-74 kg), 3. Ivan Jurčević – 3. mjesto (-74 kg), 4. Anas Karović – 3. mjesto (-63 kg), 5. Ivo Čalić – 3. mjesto (+69 kg), 6. Marin Kolenda – 3. mjesto (-69 kg), 7. Ahmed Varupa – 3. mjesto (-84 kg). Čestitke svim borcima na zalaganju, borbenosti i osvojenim medaljama. Za borce koji treniraju nešto više od 6 mjeseci, i više nego zadovoljavajuće. Sljedeće godine želim da odvedem nekog od svojih boraca na Europsko ili Svjetsko prvenstvo”, rekao je za Radio Vitez trener Mario Jukić.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend