Karate klub ”Mladost” Vitez apsolutni pobjednik turnira ”Trofej Zemuna”

Proteklog vikenda Karate klub ”Mladost” iz Viteza nastavio je sa sjajnim rezultatima. Najprije su u subotu nastupali na Međunarodnom turniru ”Ilidža” da bi zatim u nedjelju osvojili impozantnih 36 medalja u Beogradu, na turniru ”Trofej Zemuna”.

Na turniru na Ilidži sudjelovalo je 800 natjecatelja, a naš klub se okitio sa sedam odličja, od čega četiri zlatna, jedno srebrno i dva brončana. Zlatna odličja osvojili su Lamija Kajmak, Alema Bešić, Arnes Zahirović i Admir Luković, srebrom se okitila Belma Haskić, a brončani su bili Harun Peskić i Mevludin Đidić. Ove medalje samo su bile nagovještaj sjajne nedjelje i novog velikog rezultata KK ”Mladost”.

Na međunarodnom turniru u Beogradu, koji je poznatiji pod nazivom ”Trofej Zemuna” Vitežani su sa svojim vještinama iznenadili mnoge klubove iz susjednih zemalja i sa 36 medalja (19 zlatnih, 8 srebrnih i 9 brončanih) osvojili priznanje apsolutnog pobjednika ovoga prestižnog turnira. Karate klub ”Mladost” osvojio je i pehar za najbolje rezultate u katama.
Zlatne medalje na Trofeju Zemuna za KK ”Mladost” Vitez osvojili su: Amina Adilović, Nedim Varupa, Kasim Šišić, Munir Šišić, Alema Bešić, Lamija Kajmak, Mirnesa Bektaš, Edin Bektaš, Zenira Bektaš, Velid Hodžić, Hajrija Tuco, Mevludin Đidić, Mahir Novalić, Amela Sivro, Nedim Bektaš, Larisa Horić, Fahrudin Đelilović i Admir Luković.

Velike zasluge za ovaj rezultat pripadaju stručnom stožeru KK ”Mladost” na čelu s Aldinom Adilovićem, koji je za naš portal izjavio kako je ponosan na svoje borce te da se s pravom nada kako će u budućnosti biti još mnoštvo zapaženih rezultata.