Sport

KARATAŠIMA VITEZA PET MEDALJA U SPLITU

Proteklog vikenda u Splitu je održan Međunarodni karate turnir ”2 Split karate cup ” na kojem je nastupilo 568 natjecatelja iz 51 kluba iz Crne Gore, BiH i Hrvatske među kojima i
10 mladih natjecatelja/ki iz Karate kluba ”Vitez” Vitez, koji su osvojili 5 medalja (2 zlatne,
2 srebrne i 1 brončanu).

Najbolji rezultat ostvarila je najmlađa natjecateljka ovog kluba u kategoriji mlađe učenice Ena Rajković koja je uspjela izboriti finale i u katama i u borbama. U katama je bila superiorna, među 24 natjecateljke, pobijedivši svih pet mečeva čime joj je pripala zlatna medalja, dok je u borbama poražena u finalu čime se morala zadovoljiti srebrnom medaljom.

Pored Ene Rajković, zlatnu medalju u katama, također superiorno, među 23 natjecatelja osvojio je Domagoj Miličević u kategoriji mlađi učenici.

Srebrnu medalju u katama u kategoriji mlađe učenice osvojila je vrlo dobra Lara Jurčević, dok je brončanu medalju u borbama u kategoriji učenice osvojila Tea Pavlović.

Ostali natjecatelji u katama Monika Kozina i Dorian Lekić, odnosno u borbama Mia Kurevija, Antonela Čalić, Petra Garić i Franciska Topić poraženi su u 2. kolu.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend